MENU

In het nieuws

 • Vivo is gestopt per 31-12-2021

  15-01-2022

  Waar een deur dicht gaat.... gaat ergens anders weer een deur open. 

  Na bijna 10 jaar vol enthousiasme en passie Mindfulness en vitaliteitstrainingen te hebben gegeven, stopt Vivo er mee. Reden is een mooi nieuw avontuur: namelijk een emigratie naar het mooie Vietnam! 

  lees verder
 • Vivo gaat op Avontuur!

  07-10-2021

  Sommigen van jullie hebben hem al zien hangen. Ik moet er zelf nog een beetje aan wennen, aan dat gele 'Te Koop' bord bij mijn raam. Nu zal je je misschien afvragen: Wat gaat er met de studio gebeuren? Waar gaat Vivo heen? Kort samengevat kan ik je vertellen: Vivo gaat op Avontuur!

  lees verder
 • Vakantieliedje

  25-08-2021

  Wat doe je als je onderweg bent naar Italië?

  Tijdens zo'n roadtrip kun je podcasts of muziek luisteren, spelletjes doen of zelf zingen...:-)

  lees verder
 • 34 dagen

  14-05-2021
  Ergens weet je het natuurlijk wel, maar toch… ik schrik er een beetje van.

  Onderzoek wijst uit dat we gemiddeld 34 dagen per jaar op onze mobiele telefoon zitten. Het dagelijkse gemiddelde ligt op 2 uur en 15 minuten. Het komt er dus op neer dat we meer dan 1 maand per jaar aan tijd ‘verscrollen’!!!

  Ik probeer mij te bedenken wat ik allemaal in 34 dagen kan doen. Wow! Wat een bewustwording. In die tijd kan ik best veel dingen die ik graag wil doen, ook daadwerkelijk doen!

  Leuke dingen, ontspannende dingen, dingen die goed zijn voor mijn gezondheid en welzijn. 

  Ik besluit hier dus rigoureus iets mee te doen, maar wat?

  lees verder
 • Geheim

  16-04-2021

  Ik maak geen geheim van mijn leeftijd, sterker nog als je doorleest zul je precies weten hoe oud ik binnenkort zal worden! En mijn verjaardag wil ik vieren met iets wat ik graag ook met jou wil delen.

  lees verder
 • Yes! De eerste Vivo Podcast!

  01-04-2021
  YES! de eerste Vivo Podcast! Ik ben superblij en dankbaar dat ik met jullie mijn onderzoek naar de geheimen van de 5 Blue Zones kan delen. Luister naar de (leefstijl) geheimen voor een lang en gezond leven.
  lees verder
 • Wat wilde jij worden toen je kind was?

  18-03-2021

  Ik wilde iets worden wat niet helemaal de bedoeling was volgens de juf.

  Ik herinner mij het nog goed. We hadden in het klaslokaal een poster hangen met daarop een afbeelding van een stad met allerlei poppetjes die een ‘beroep’ uitoefende. Brandweerman, verpleegster, kok, dierenarts…. Het zal groep 4 geweest zijn en we kregen de opdracht om naar die poster te kijken en aan te geven wat je wilde worden als je groot was.

  En wat koos ik?

  lees verder
 • Wellbeing for Life

  30-09-2020

  Samen bereik je meer! Vivo maakt daarom deel uit van een prachtig Wellbeing team. Vandaag is onze website gelanceerd met o.a. aanbod, blogs, tips en binnenkort ook meditaties en ontspanningsoefeningen! https://wellbeingforlife.nl/

  lees verder
 • Verslaafd

  20-08-2020

  Hoe verslaafd aan nieuws ben jij? En is het je wel eens opgevallen dat er nauwelijks positieve berichten zijn? En wat is een verhaal, wat is echt? Rutger Bregman schrijft in zijn boek ‘de meeste mensen deugen’ dat we vooral denken dat meestal het slechtste in de mens naar boven komt  Maar is dat echt zo?

  lees verder
 • Pittig

  09-07-2020

  De afgelopen tijd was pittig…. Maar Vivo heeft het vol gehouden! Dankbaar voor de hulp en ondersteuning van de gemeente, maar vooral ook voor (oud) cursisten die er (toch) voor kozen om door te gaan of te starten met online trainingen. Want daar kwam het toch voornamelijk op neer. Het was even wennen, om met mijn earbuds voor een computerscherm te live-streamen. Maar nu zijn Zoom, Teams, recordings en editing een onderdeel van mijn dagelijkse (werk) leven geworden. En natuurlijk ‘mag’ er (gelukkig) steeds meer, maar desondanks kiest Vivo voor een nieuwe koers…

  lees verder
 • Smombie

  20-02-2020 Zou jij je smartphone een paar dagen kunnen missen? En wat zou dat met jou doen? Of met je omgeving? Smombie staat voor smartphone zombie. Misschien een grappige term, maar het is helaas een serieus probleem aan het worden. Laatst was ik bij een retraite en werd je uitgenodigd om je smartphone in te leveren. Het zweet brak spontaan bij mensen uit. Ook ik twijfelde. Ik wilde toch wel even weten hoe het thuis was. En stel je voor dat ik een belangrijk mailtje miste voor mijn werk. Oh ja en er kwam een megastorm aan, ik zou toch wel even het weer willen checken….Ik realiseerde dat ik ‘verslaafder’ was dan ik dacht. Het wordt ook snel een gewoonte om je mobiel er bij te pakken, een afleiding. Dus hoe kunnen we hier mindful mee omgaan? lees verder
 • De Muur

  29-08-2019

  De Muur

  En ineens staat er een muur in onze tuin. Daar waar ooit weelderig groen was, daar waar vogels vrolijk de besjes aten. Mijn studio is verlaten en leeg, maar mijn hoofd en gevoelsleven niet. Boosheid en frustratie vormen een fondant laagje over mijn overheersende verdriet.

  lees verder
 • Vivo verhuist! (tijdelijk)

  14-08-2019

  In verband met een grote verbouwing direct naast studio Vivo, zal er komend najaar uitgeweken worden naar de Fysiotherapie praktijk op de Ahornlaan.

  lees verder
 • Snoeppapiertje

  23-05-2019

  Stel… je duikt meer dan 10 km naar het diepste punt van de oceaan. Op zoek naar ongerepte natuur, mooie dieren, een onbekende wereld...

  lees verder
 • Open Dag Yokina Health & Balance

  03-01-2019

  Goede voeding, meer bewegen, een rustige mindset. Iedereen heeft goede voornemens voor 2019. 

  Op 20 januari is er een open dag bij Yokina Health & Balance. Kom langs voor een heerlijk kopje Japanse thee, demonstraties stoelmassages, MoveQ, haptotherapie en acupunctuur. Zelf verzorg ik mindfulness workshops. Meer info en aanmelden

  lees verder
 • Meet Bobbie

  04-10-2018
  Met zijn donkere ogen kijkt hij mij aan. Ogen die net een paar dagen de wereld inkijken. Nieuwsgierig en onbevangen tegelijkertijd. Hij snuffelt aan mijn handen en maakt wat geluidjes. Ik voel de warmte door mijn lichaam heen gaan. Zijn naam is Bobbie.
  lees verder
 • De 2 pijlen

  22-08-2018

  ‘Ben je echt de hele dag Mindful?’, vroeg ik vorig jaar op Plum Village aan 1 van de monniken die ons begeleidde. Hij glimlachte. ‘Nee hoor, ik  ben ook maar een mens en soms zijn er momenten dat ik niet aandachtig ben’

  En dat moment diende zich snel aan, want toen hij ons de volgende dag naar het treinstation bracht, hoorde we een harde klap bij het inparkeren van het busje. Hij had de grote eik compleet gemist! Verschrikt keken alle passagiers op.  De monnik keek even zorgelijk, maar toen hij er achter kwam dat wij veilig waren, zei hij glimlachend: ‘This was a not so mindful moment’. Maar terwijl bij ons de gemiddelde hartfrequentie nog op standje erg hoog stond, bleef hij uitzonderlijk rustig, kalm en nam zelfs een moment om ons een wijze les te geven. De les over de 2 pijlen….

  lees verder
 • Het spel van Aandacht en Tijd

  14-06-2018

  Tijd is relatief. Als je het naar je zin hebt lijkt de tijd snel te gaan. Heb je een slechte dag dan duurt deze veel langer. Op de klok gemeten duurt het toch even lang... Tijdens mijn training Mindfulness merkte ik voor het eerst op dat Aandacht speelt met Tijd. En hoe kan je mindful omgaan met tijd?

  lees verder
 • Tijdsurfen

  14-06-2018

  Wie heeft er nog tijd? De laatste niet ingevulde momenten worden immers opgeslokt door smartphone, social media en doorwerken in de avonduren...Paul Loomans schreef een boek over de methode Tijdsurfen. Helder en goed toe te passen in je dagelijkse, drukke leven

  lees verder
 • Workshop Mindful Mama

  12-03-2018

  Hoe blijf je in het drukke leven en het ouderschap goed voor jezelf zorgen, dichtbij jezelf en dichtbij je kind? De opvoeding kan regelmatig stress met zich meebrengen, maar hoe ga je daarmee om?

  lees verder
 • happy sock (s)

  09-03-2018

  Iedereen heeft wel zo zijn eigen (aardige) mindful momentje. Voor mij is dat de was vouwen. Dit origami der kledingstukken werkt bij mij enorm meditatief. En rustgevend. Met aandacht een vouwtje erin leggen, of een bolletje maken van sokken. Over die laatste gesproken; Ik denk dat ik misschien al weet hoe het zo is gekomen….

  lees verder
 • Miyochi & Mindful walk

  13-02-2018

  Miyochi komt weer terug in de avonden! En wel in een speciale vorm gegoten; gecombineerd met wandelen in de natuur!   

  lees verder
 • Ikigai

  02-02-2018

  Ik kwam het woord Ikigai voor het eerst tegen in het boek over het Okinawa programma (2001, Willcox en Suzuki)

  lees verder
 • Duikplank

  02-02-2018

  Daar stond ik dan als 8-jarig meisje, trillend op mijn benen. Ik staarde al een tijdje naar het einde van de plank. Zonder moeite was ik de trap opgeklommen, maar nu ik helemaal boven was aangekomen leek het ineens veel hoger dan ik dacht. Ik hoorde iemand achter mij de trap opkomen en een ongeduldige zucht: ‘komt er nog wat van?’ …..

  lees verder
 • afstuderen & onderzoek

  29-01-2018

  Er komt iemand afstuderen bij Vivo en jij kan haar helpen! Laura is een enthousiaste studente Toegepaste Psychologie met een interesse voor Mindfulness en meditatie.

  Wat gaat zij doen?

  lees verder
 • Mindful mama

  10-01-2018

  Iedereen die voor kinderen zorgt weet dat de opvoeding in alle opzichten een avontuur is waarbij één ding zeker is; je weet niet wat je overkomt! Hoe blijf je in het drukke leven en het ouderschap goed voor jezelf zorgen, dichtbij jezelf en dichtbij je kind?

  lees verder
 • juiste mindset

  05-01-2018

  Elk jaar reis ik af naar een Blue zone. Dat is een plek op aarde waar mensen heel oud worden, maar vooral ook nog vitaal zijn. Wat zijn hun geheimen? In deze inspiratie zoom ik niet zozeer in op 1 Blue zone, maar neem ik een gemeenschappelijke deler. Iets wat dus in elke Blue zone aanwezig is. En dat heeft te maken met de mindset van de mensen die in een Blue zone wonen. Wat opvalt is...

  lees verder
 • Hardloopwedstrijd

  05-01-2018

  Er was eens een backpacker die een reis maakte door Tibet. Op een dag leek het hem leuk om een hardloopwedstrijd te organiseren voor monniken. Hij gebaarde hen naar hem toe te komen en maakte met krijt een lijn op de straat. Vervolgens maakte hij 200 meter verderop met krijt een 2e lijn. Als voorbeeld floot hij op zijn vingers en rende met een verbeten gezicht zo hard mogelijk van de 1e tot over de 2e lijn. De monniken lachten hem toe, knikten en gingen met zijn allen voor de 1e lijn staan. Ze wachtten tot het fluitsignaal en…

  lees verder
 • Meditatiejuf

  08-12-2017

  'Bent u ook meditatiejuf?' Samen met zijn moeder stond hij in mijn studio en wees naar een kussentje op de grond. Ik glimlachte en knikte ja. 'Want jij hebt een meditatiejuf? ',vroeg ik hem. Hij wiebelde van zijn ene op zijn andere been en knikte terug. 'En wat doe je dan, als je mediteert?' vroeg ik. 'Euh.. stilzitten en ogen dicht.. kijk zo!' En hij ging op het kussentje zitten en gaf een demonstratie.'

  lees verder
 • Do in yoga

  28-11-2017

  Feeling happy today, want ik heb mijn certificaat voor Do-in gekregen! Bekijk hem hier

  Do-in is een eeuwenoude Japanse bewegingsvorm . Het wordt ook wel Tao-yoga genoemd voor gezondheid en energie. Met behulp van strekkingen en ademhalingsoefeningen kun je je lichaam helpen in balans te blijven of te komen.

  lees verder
 • Ervaring Stilteretraite

  20-10-2017

  Mijn eerste stilteretraite en met name De Stofzuiger zal ik nooit vergeten. En ik denk een andere deelnemer ook niet… Ik voelde destijds een mix van spanning en nieuwsgierigheid toen ik het klooster binnenstapte. Ergens diep van binnen was ik ook wel een beetje bang voor die stilte. Ik betrapte mij de laatste tijd er op dat ik regelmatig muziek opzette of andere afleidingen zocht. Stil is immers zo stil…

  lees verder
 • Mindful Mama 2 be

  11-10-2017

  Mama's hebben het druk. Er moeten veel ballen in de lucht gehouden worden en je wilt iedereen evenveel aandacht geven. Ook jezelf....?

  Voor al die mama's start er op woensdagochtend 25 oktober (9:15-11:45) een Mindfulness training, inclusief een mini-workshop Mindful Parenting op 13 december door gasttrainer Monique Wijsman.

  lees verder
 • Pijn de baas?

  20-09-2017

  Op zaterdag 21 oktober en 4 november geeft  Vincent van Pelt (Postureel Medisch Centrum) een 2 -daagse workshop Pijn de Baas? Op 21 oktober zal Vivo daarbij het onderdeel Mindfulness verzorgen.

  Wil je meer weten over deze 2-daagse workshop? Klik hier voor meer info en aanmelden.

  lees verder
 • Zelfcompassie op de Route du Soleil

  15-09-2017

  Daar staan we dan, op de vluchtstrook van de Route du Soleil. Er komt nog net geen rook uit ons kampeerbusje...

  lees verder
 • yoga nidra

  08-08-2017

  Yoga nidra is een methode om fysiek, mentaal en emotioneel te ontspannen waarbij je liggend een stem volgt die je door een gestructureerde meditatie heen praat.

  lees verder
 • Opname Music Studio Happyville

  19-07-2017

  Na vele, vele verzoeken... ben ik de professionele Music Studio Happyville ingedoken om mijn stem te laten opnemen. Van 3 minuten oefening tot ontspannende slaapyoga.... Binnenkort ook te horen op Youtube:-)!

  lees verder
 • Lef, Liefde en Loslaten

  03-07-2017

  Klik hier om de Vivo Inspiratie te lezen. Over lef, liefde en Loslaten en met mindful tips en weetjes over Blue Zone Costa Rica. Wil je deze ook voortaan per mail ontvangen? Laat het mij weten via info@vivoforlife.nl 

  lees verder
 • Vivo wijn?

  18-05-2017

  Vraagt er vandaag een cursist aan mij: Verkoop je tegenwoordig ook wijn via de Hema? Ik moet eerlijk zeggen, het is wel een heel toevallige combinatie wat op het etiket staat: Vivo en De Bortoli....maar even voor de helderheid, ik zit niet in de wijnhandel:-)

  lees verder
 • Mindfulness training in de ochtend

  01-05-2017

  Naast avondtrainingen Mindfulness start ik ook weer een ochtendtraining en wel op dinsdag 30 mei. In een mindfulness training leer je om meer in het moment te zijn en je niet te laten leiden door gedachten. Hierdoor creëer je meer rust gedurende de dag. Meer weten over Mindfulness trainingen? Neem contact met mij op: info@vivoforlife.nl of bel met 06-21291960

  lees verder
 • hoe blijf je bij je goede voornemens?

  31-01-2017

  Februari komt er aan en misschien merk je dat al die goede voornemens van het nieuwe jaar toch best moeilijk vol te houden zijn.Toch is er een simpele strategie om hiermee om te gaan....

  lees verder
 • Gefocused blijven....

  27-01-2017

  Het is best uitdagend gefocused te blijven in deze wereld vol afleidingen en prikkels....Bij een training Mindfulness leer je hier mee om te gaan. Kennismaken met Mindfulness? Dat kan op maandagavond 6 maart in Studio Vivo. Er is een extra Mindfulness training die op 22 maart start. Dus als het je wat lijkt, reserveer alvast die plek!

  lees verder
 • Mindful yoga

  05-01-2017

  Op 11 januari start er weer een 5-weekse cursus Mindful yoga met een vleugje tai chi. Je leert simpele oefeningen die je makkelijk kunt integreren in je dagelijkse leven.

  lees verder
 • Tennisbal bij Miyochi les?

  26-10-2016

  Een tennisbal meenemen naar Miyochi? Het klinkt een beetje gek, maar het is een leerzame en praktische oefening. Het rollen van de bal onder de voet geeft niet alleen een voetmassage, maar zorgt er ook voor dat je meer flexibiliteit ervaart in o.a. je kuiten en hamstrings. En dat kun je na 2 minuutjes rollen al voelen!  Maar hoe komt dat...?

  lees verder
 • Miyochi

  29-09-2016

  Op vrijdagochtend 14 oktober start er weer een 10-weekse cursus Miyochi; een ontspannen mix van mindfulness, yoga en tai chi. De lessen worden gegeven in Sportboulevard Dordrecht van 10:00 tot 11:00. Er is geen voorkennis of ervaring nodig om mee te kunnen doen. Meer informatie? Stuur een mail naar info@vivoforlife.nl

  lees verder
 • lekker stretchen!

  02-04-2016
  Het is voorjaar! Tijd om je eens lekker uit te strekken en te genieten van het moment! Op woensdagavond 13 april start ik weer met avondtrainingen Miyochi; een combinatie van ontspannen yoga, tai chi en mindfulness.
  lees verder
 • Week van de werkstress

  12-11-2015

  Van 16 t/m 19 november is het de week van de werkstress. Tijdens deze landelijke campagne zal er aandacht zijn voor stress op het werk en hoe dit te verminderen. Door heel het land vinden activiteiten plaats; zo zal ik zelf aanwezig zijn bij een vitaliteitsmarkt voor personeel van de Gemeente Den Haag. Zij kunnen hun stress laten meten en en meer informatie krijgen over mindfulness based stressreduction (MBSR)

  lees verder
 • opfrisavond Mindful werken

  29-10-2015

  Mindful werken, hoe doe ik dat? Op 12 november 20:00-21:30 is er weer een Mindfulness opfrisavond met als thema Mindful werken. Er zal ruimte zijn voor herhaling, maar ook voor verdieping. Aanmelden kan online of stuur een mail naar info@vivoforlife.nl

  lees verder
 • Maandelijkse vivo! inspiratie

  06-08-2015

  Eindelijk is het zo ver! Mijn maandelijkse nieuwsbrief boordevol tips en inspiratie! Wil je deze ook ontvangen? Stuur een berichtje naar info@vivoforlife.nl en je krijgt het gratis en voor niets elke maand in je mailbox!

  lees verder
 • Mindful docu

  11-06-2015

  Interessante discussie over mindfulness, effecten en kritische noten: bekijk de docu hier

  lees verder
 • Yogafestival Terschelling

  13-05-2015

  In het weekend van 26-28 juni verandert Terschelling in een kleurrijk yoga walhalla met veel leuke workshops, muziek en lekker eten! En dat allemaal met de zee en strand als achtergronddecor. Wat wil je nog meer....!?

  http://www.yogafestival.info/

  lees verder
 • Geluk zit in een potlood

  20-03-2015

  Vandaag is het "International Day of Happiness" dus hier een tip om even happy te zijn! Alles wat je nodig hebt is: 1 potlood en 1 minuut aandacht

  Klaar voor een minuutje Happiness? Pak dan nu je potlood of pen en klem hem tussen je tanden. Houd dit 1 minuutje vol....

  lees verder
 • Nieuw jaar, nieuwe studio!

  09-01-2015

  Per 1 januari 2015 heeft studio Vivo een nieuwe locatie. In een van de mooiste lanen van Rotterdam vind je deze kleine, sfeervolle studio in een oase van rust, omgeven door groen en bomen.

  In 2015 worden hier o.a. mindfulness trainingen, miyochi en urban mindfulness gegeven. Ook voor opfrisavonden ben je altijd welkom.

  lees verder
 • Vivo gaat verhuizen!

  12-12-2014

  Per 1 januari 2015 is het adres van Vivo:

  Plaswijcklaan 22    3054 CN Rotterdam

  lees verder
 • stress op de werkvloer

  07-11-2014

  "Eenderde van het ziekteverzuim onder werknemers is het gevolg van stress", aldus minister Asscher. Tijdens deze eerste week van november was er landelijke aandacht voor stress op de werkvloer, maar je kunt op ieder moment je werkstress checken op www.checkjewerkstress.nl.

  lees verder
 • Dag van de Stilte

  04-10-2014

  Stilte is universeel, zij is van niemand en van ons allemaal.
  Zij verbindt mensen met elkaar, ongeacht cultuur, religie of politieke overtuiging

  Dag van de stilte: een uitnodiging aan iedereen om aan een georganiseerde stilteactiviteit deel te nemen. In alle provincies worden diverse soorten stilteactiviteiten aangeboden. Kijk op de website www.dagvandestilte.nl en klik op de provincie waar je een activiteit wilt meemaken. 

  lees verder
 • Workshop Mindfulness

  29-09-2014

  Op zondag 12 oktober van 11:30-13:00 geeft Vivo een kennismakingsworkshop Mindfulness bij Merlijn Body en Mind centrum te Rijswijk

  lees verder
 • Mindfulness Dag

  27-08-2014

  Op 28 september organiseert Mindfulness Rotterdam een feestelijke Mindfulness dag met diverse mindfulness workshops, yoga en tai chi. 

  lees verder
 • Medische Basiskennis

  03-07-2014

  Voor opdrachtgever Con Amore zal Vivo! vanaf september 2014 de door CPION geaccrediteerde opleiding Medische Basiskennis gaan verzorgen.

  Voor diverse therapeuten die werkzaam zijn binnen de gezondheidszorg een leuke en leerzame cursus over de anatomie, fysiologie en pathologie. Er wordt gewerkt met een mooi concept, waarbij het casuïstiek gericht leren, het werken in kleine groepjes en het presentatie op de voorgrond staan.
  Voor meer informatie/ aanmelding: Con amore

  lees verder
 • Zen op het strand

  21-05-2014

  Waan je even op Bali en kom naar dit unieke evenement in de zomer! Maak op de zaterdagochtenden kennis met diverse stijlen yoga, miyochi en ZeN

  lees verder
 • Holland Fit

  28-03-2014

  Vivo! is een samenwerking aangegaan met Hollandfit. Dit betekent dat je korting kunt krijgen op alle lessen die Vivo! aanbiedt.  

  lees verder
 • 30 maart: Mindfulness-yoga festival

  25-02-2014

  In samenwerking met Mindfulness Rotterdam organiseert Centrum Djoj dit jaar voor de tweede keer het Mindfulness Festival. Het Mindfulness - Yoga Festival biedt verschillende workshops waarin je ervaart en leert hoe je dit kunt toepassen.

  lees verder
 • Anders Avondje Uit

  03-02-2014

  Eens een avondje anders uit? Op zaterdag avond 22 februari organiseert Centrum djoj een diner waarna je kan aansluiten bij een van de diverse workshops of lezingen. Ook Vivo organiseert die avond een Vivo for Life workshop.

  lees verder
 • Kennis maken met Mindfulness

  14-01-2014

  Helemaal "Zen" het nieuwe jaar beginnen? Op donderdagavond 23 januari geef ik van 19.30 tot 21 uur een workshop Kennismaken met Mindfulness.

  lees verder
 • Kennismaken met Mindfulness

  03-12-2013

  De drukke decembermaand is begonnen, maar is het wel zo druk of maken we het druk voor onszelf? Misschien is mindfulness iets voor jou. 

  lees verder
 • Introductiebijeenkomst Vivo for Life

  17-10-2013

  10 november van 10.30 tot 11.30  

  Een week is voor velen snel gevuld; to do- lijstjes, afspraken, werk. We doen veel, maar tegelijkertijd ook vaak te weinig aan onze eigen vitaliteit. Hoe kunnen we in deze maatschappij:
  - een moment van rust vinden?
  - gezond leven?
  - vitaal zijn en blijven?

  lees verder
 • Mindfulness Intensive

  12-09-2013

  In 3 dagen kennismaken met Mindfulness? Dat kan tijdens de Mindfulness Intensive die van 4 t/m 6 oktober  wordt gegeven in een van de mooiste natuurgebieden van Nederland: de Biesbosch

  lees verder
 • Urban mindfulness

  03-06-2013

  Urban Mindfulness

  Het leven in een stad is wervelend, maar betekent ook blootstaan aan veel prikkels om je heen. Toch kun je leren om juist in deze omgeving tot rust te kunnen komen.

  lees verder
 • Mindfulness op het strand

  16-05-2013

  Mindfulness in de buitenlucht en met je voeten in het zand? Met aandacht de zon in de zee zien zakken? Frisse zeewind opsnuiven terwijl je je dagelijkse beslommeringen achter je laat?
  Vivo biedt in samenwerking met Mindfulness- Rotterdam deze zomer meerdere mogelijkheden aan om te ervaren wat mindfulness op het strand is en met je doet.

  lees verder
 • Mindful in 10 minuten

  16-05-2013

  Wanneer was het voor jou de laatste keer dat je even 10 minuten echt helemaal niets deed? Mindfulness trainer Andy Puddicombe demonstreert op een leuke manier wat de kracht is van even 10 minuten helemaal niets doen.

  lees verder