MENU

Over VIVO!

header image

Vivo is opgericht met het doel om mensen te helpen met het krijgen en behouden van een bewust en vitaal leven. Oprichter van Vivo is Nadia Bertelli (1979). Als arts en docent werd zij geprikkeld om de geheimen van een gezond, bewust en vitaal leven te onderzoeken. Zij kwam in aanraking met de oosterse visie op gezondheid en welzijn en volgde een opleiding tot Mindfulness trainer. Naast het verzorgen van meditatie- en mindfulnesstrainingen, heeft zij een aantal unieke trainingen ontwikkeld waaronder Miyochi en Vivo for Life.

Over Nadia Bertelli

Nadia Bertelli werkte 10 jaar als basisarts in de gezondheidszorg en is momenteel een gecertificeerd VMBN mindfulnesstrainer (categorie 2). Nadia volgt regelmatig retraites, verdiepingscursussen en lezingen in zowel binnen- als buitenland o.a. van Jon Kabat-Zinn, Thich Nhat Hanh, Frits Koster en Michael Caroll. De SeeTrue opleiding tot zelfcompassie trainer is gevolgd bij David Dewulf.

Wat doet Vivo?

Vivo verzorgt mindfulness en vitaliteitstrainingen voor zowel bedrijven, organisaties als particulieren. De trainingen vinden in eigen studio of op locatie plaats.

1 minuut film/impressie Studio Vivo

Aanbod