MENU

In het nieuws

Pittig

Ik wil niets liever dan doorgaan met het geven van trainingen en… blijf dat ook vooral doen.! Alleen iets anders….

De nieuwe koers op een rijtje

-        Alle groepstrainingen blijven in het najaar online gegeven worden en er komt een nieuwe, superleuke en inspirerende training bij! De Glimlach van de Boeddha!

-        De online groepslessen duren minder lang (maximaal anderhalf uur)

-        Wil je liever niet online, maar wel een training? Dan kun je voor het 1-op-1 alternatief kiezen. Deze lessen zijn overdag in studio Vivo. De tarieven voor 1-op-1 trainingen zijn daarbij aangepast en toegankelijker.

-        Er komen 3 keuzetarieven. Om trainingen voor iedereen toegankelijk te houden, kun je zelf kiezen uit een gereduceerd tarief (dit is tevens de vergoeding die zorgverzekeraars hanteren), een standaardtarief of een sponsortarief. Dit laatste tarief is vooral voor deelnemers die via hun werkgever een volledige standaardvergoeding krijgen en met een kleine eigen bijdrage daarbij een zzp-er kunnen steunen in deze pittige tijd.

-        Er gaan meer YouTube filmpjes komen van Vivo. Hierover binnenkort meer.

-        Vivo wordt onderdeel van Wellbeing for Life Dit is een team van andere coaches en trainers met een duidelijke visie en missie. Binnenkort wordt onze nieuwe website gelanceerd!