MENU

In het nieuws

Mindfulness op het strand

Midzomer Mindfulness

Deze 5-weekse training wordt op de woensdagochtenden van 9.30- 11.30 gegeven. Midzomer Mindfulness start op 5 juni met een doorlooptijd tot de start van de zomervakantie op 20 juli. Mocht onverhoopt het weer namelijk een mindfulness les op het strand verhinderen, dan schuift deze les een week op. Uiteraard word je hiervan op de hoogte gesteld. Mail info@vivo-vitaal.nl om je aan te melden.

Kennismaken met Mindfulness
Eerst eens een keer ervaren wat Mindfulness op het strand is? Op woensdagochtend 29 mei van 10.00 tot 11.30 en op zondagochtend 2 juni van 9.30 tot 11.00 worden er introductiebijeenkomsten mindfulness op het strand gehouden. Mail naar info@vivo-vitaal.nl om je aan te melden.

Terugkomavonden
Al bekend met mindfulness, maar behoefte aan herhaling of verdieping? Tijdens terugkomavonden op het strand wordt hier aandacht aan besteed. Na afloop van deze avond is er uiteraard de gelegenheid om onder het genot van een drankje de zon in de zee te zien zakken. De terugkomavonden starten om 20.00 en eindigen rond 21.30. Klik hier voor data van terugkomavonden. Mail naar info@vivo-vitaal.nl om je aan te melden.

Praktische informatie
• Locatie
Alle bijeenkomsten worden gehouden op het strand bij slag Vlugtenburg, ’s Gravenzande.
Dit is een relatief rustig strand omringd door een prachtig duingebied. De bijeenkomsten worden in de buurt van horecagelegenheid de Pit op het strand gegeven.

• Bereikbaarheid
Slag Vlugtenburg is bereikbaar met OV (trein/bus) en per auto. Er is voldoende parkeergelegenheid bij de ingang van het duingebied. Na 18:00 is het gratis parkeren. Kom je naar een kennismaking of de Midzomer Mindfulness cursus houdt dan rekening met 2 euro parkeergeld (hele dag) tot 31 mei en 4 euro (hele dag) in de maanden juni en juli. Vanaf de parkeerplaats en bushalte dien je tevens rekening te houden met een kwartiertje wandelen door duingebied om het strand te bereiken. Bij het bereiken van het strand vind je horecagelegenheid de Pit aan je rechterhand.

Wil je carpoolen? Laat het even weten, dan wordt er gekeken naar mogelijkheden hiervoor.