MENU

Vivo for Life | Bewust gezond leven

header image

Vivo for Life is een training gebaseerd op mindfulness, medische kennis en adviezen uit de Blue zones. De training is voor iedereen die bewuster en gezonder in het leven wil staan, ter vermindering van stress of aan stress gerelateerde klachten.

Vivo for Life training

Bewust gezond leven met de Vivo for life training. De Vivo for Life training bestaat uit totaal 5 sessies van 1 uur. Daarbij worden de 3 pijlers voor een bewust en gezond leven: Voeding, Beweging en Sociaal onder de loep genomen. Er wordt inzicht gegeven in een gezonde leefstijl en het creëren van rustmomenten gedurende de dag.

Blue zones

Het Vivo for Life programma maakt gebruik van adviezen uit de Blue zones. De Blue zones zijn 5 plekken op de wereld waar mensen ouder worden dan gebruikelijk, maar belangrijker: ze worden vitaal oud. Elke les wordt er aandacht besteed aan een van de 5 Blue zones. Om je bewust te worden van jouw eigen vitaliteit, maak je een Vivo- Mindmap. Aan de hand van deze mindmap zullen persoonlijke doelen worden gesteld om bewuster en gezonder in het leven te staan.

Mindfulness

Er wordt niet alleen stil gestaan bij voeding en beweging, ook mentale aspecten van het leven komen aan bod. Hoe sta je in je leven? En hoe ga je om met obstakels? Er wordt daarbij gebruik gemaakt van mindfulness om meer rust te leren creëren in het dagelijkse leven.

Het behouden van een bewuste en gezonde leefstijl vergt tijd, inzet en motivatie. Daarom verzorgt Vivo 2 terugkomsessies om persoonlijke doelen nog eens te bespreken en  oefeningen te herhalen.

Meer weten over het Vivo for life programma?

Kom naar een kennismakingsworkshop of maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.