MENU

over VIVO!

header image

Vivo is opgericht met het doel om mensen te helpen met het krijgen en behouden van een bewust en vitaal leven. Oprichter van Vivo is Nadia Bertelli (1979). Als arts en docent werd zij geprikkeld om de geheimen van een gezond, bewust en vitaal leven te onderzoeken. Zij kwam in aanraking met de oosterse visie op gezondheid  en volgde een opleiding tot Mindfulness trainer. Naast het geven van Mindfulness trainingen, heeft zij een aantal unieke trainingen ontwikkeld waaronder Miyochi en Vivo for Life Forty+ Fit

Nadia Bertelli

Nadia Bertelli werkte 10 jaar als arts en is een gecertificeerde Mindfulnesstrainer. Ze volgt regelmatig retraites, verdiepingscursussen en lezingen in zowel binnen- als buitenland o.a. van Jon Kabat-Zinn, Thich Nhat Hanh, Frits Koster en Michael Caroll. De SeeTrue opleiding tot Zelfcompassie trainer is gevolgd bij David Dewulf.

Wat doet Vivo?

Vivo verzorgt Mindfulness en- Leefstijltrainingen voor bedrijven, organisaties en particulieren. De trainingen vinden plaats in eigen studio, op (werk) locatie of online. 

Let op: Per 31 december 2021 is Vivo gestopt in verband met een (tijdelijke) emigratie naar Vietnam!

Aanbod (tot 31-12-2021)